vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Husk regnskoven

Husk regnskoven

Regnskovens udryddelse hører desværre ikke fortiden til – det er stadig aktuelt, og du kan hjælpe til! Online finder du webshops med produkter, der har ét formål: Red regnskoven…

Hvordan kan du hjælpe?

Lær dine børn om regnskovens dyr – de sjove, de farlige, de truede og de nuttede – der er mange forskellige arter, og deres liv afhænger af din og dine børns indsats. Lærerige og interessante bøger med billeder af dyrene og deres liv er en god måde sammen at blive klogere på, hvad der rører sig i skovbunden og trætoppene. Forær dit barn en bog – og red regnskoven sammen. 

Red regnskoven i dag

Det er ikke altid, at der er fokus på regnskoven og dens problemer – sommetider er der andre verdenstruende situationer, som pandemier eller krige, og de tager for en tid fokus væk fra klodens natur. Hvad der ikke ændrer sig er, at regnskoven fortsat er “jordens lunger”, idet den bl.a. sørger for den rene ilt, vi kan indånde til dagligt. 

Når du vælger at støtte arbejdet med at bevare regnskoven og dens dyreliv, vælger du at gøre en forskel. Og det behøver heldigvis ikke betyde, at du skal bruge tid på politiske demonstrationer eller rejser til de truede områder – du kan gøre det hele hjemmefra ved at shoppe på nettet. Det er alt. 

Hvad kan du købe for at støtte?

Det er næsten nemmere at spørge, hvad du IKKE kan købe for at støtte arbejdet for at redde regnskoven. I de velgørende webshops finder du alt lige fra lærerige børnebøger og søde bamser, til spiselige delikatesser og certifikater. 

Står du ikke og mangler noget, er køb af certifikater eller simple donationer også altid en mulighed. Med et støttebevis eller regnskovscertifikat har du også altid en god gave ved hånden, når du med kort varsel bliver indbudt til middag eller fødselsdag.