vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Sådan afmåler du, hvor meget E juice du har brug for

Sådan afmåler du, hvor meget E juice du har brug for

Selvom det er blevet markant mere udbredt med butikker herhjemme i Danmark, der sælger e-juice med god E juice aroma, så er det stadig i undertal af, hvor der bliver solgt skadelig tobak.

Det kan man synes om, hvad man vil, og man kan da kun håbe på en mere strammere lovgivning i fremtiden, der sætter en stopper for salget af tobak og fremmer salget af e-cigaretter og dets tilhørende produkter såsom e-væske og e-juice.

Hvad værre er, så kan man midt om natten selv i afsidesliggende egne af landet stadig gå ind og købe tobak, så længe man er myndig og har pengene til det.

Vi har stadig til gode at se døgnåbne e-cigaret-butikker landet over, og det hænger blandt andet sammen med, at ikke alle danskere endnu er overgået til at dampe fremfor at ryge tobak, men man tør dog håbe på, at den udvikling langsomt fortsætter, hvor man til sidst ser dampning overgå rygning herhjemme.

Dette hjælper dog ikke dig lige nu, hvor du har været den progressive type, der enten for længst eller for nyligt har besluttet, at du vil gøre noget godt for dit helbred og helt stoppe med at ryge og derfor overgå til dampning – eller blot indtil videre supplerer rygningen med lidt dampning med henblik på at stoppe helt senere hen.

Så hvis du virkelig skal dampe igennem som erstatning for den fæle tobak, der gjorde dig afhængig via nikotinen, så skal der dampes en del, og det kræver, man har e-juice nok.

Og siden du ikke kan købe det på alle døgnets 24 timer de fleste byer landet over, er du nødt til at lægge en strategi, så du kan blive med at dampe, når du har brug for det og ikke falder i med at ryge igen, fordi det er lettere at anskaffe røg end damp.

Hvis du ved, hvor meget du damper i gennemsnit, så køb rigeligt ind i de fysiske butikker, når du er der, og ellers bestil godt med hjem over en webshop, så du aldrig går ned på det.

Husk at indberegn tiden med forsendelse via handlen på nettet.