Panasonic varmepumpe

Panasonic varmepumpe - derfor skal du investere i sådan én

Panasonic varmepumpe - derfor skal du investere i sådan én

editorial

En Panasonic varmepumpe luft til vand betaler sig selv. Ja, du hørte rigtigt. Over tiden vil den give dig så stor en forbrugsbesparelse, at du tjener dens pris ind igen. Hvor hurtigt du tjener den ind igen, afhænger naturligvis af, hvor dyr en opvarmningsform du havde før. 

Vil du blive klogere på luft til vand varmepumper og høre mere om dem fra Panasonic? Læs med her og bliv meget klogere på, om du skal investere i en varmepumpe (det skal du selvfølgelig!).

Panasonic varmepumpe

Hvorfor er varmepumper populære?

Der er flere årsager til, at mange boligejere vælger at investere i en luft til vand varmepumpe. Det er blandt andet fordi: 

1. De vil have en grønnere og mere miljøvenlig opvarmningsform

2. Deres gamle fyr er ved at gå til og skal skiftes ud

3. De har solceller og vil udnytte den gratis strøm her fra

4. De vil have et lavere varmeforbrug pr. år

5. De vil have en vedligeholdelsesfri opvarmningsform

Listen er lang. Der er mange gode grunde til at vælge luft til vand varmepumpen. Kan du nikke-genkende til nogle af punkterne på listen? Så handler det jo blot om at finde ud af, hvilken varmepumpe du skal investere i. Der er mange på markedet, men især et mærke gør sig bemærket – det er Panasonic. 

 

Hvad kan Panasonic luft til vand varmepumpen?

Den kan en hel masse. Den kan naturligvis varme din bolig op. Men populær er den også fordi, den ofte har en af de korteste tilbagebetalingstider. Det er ikke pga. den højeste effektivitet, men faktisk fordi den ikke er den dyreste på markedet.

Derudover har den alligevel en ret effektiv funktion i sin T-CAP funktion. Dette betyder, at den bevarer samme effektivitet, selvom der er meget koldt udenfor. Her falder andre varmepumper ofte i effektivitet. 

 

Hvad koster en varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe koster typisk fra 100.000 kr. og op af. Det er en høj pris, men det er også en investering, som skal tjene sig selv ind på et langt lavere varmeforbrug.