Gulvsliber Vejle

Forhindringer som gulvafsliber i Vejle

Forhindringer som gulvafsliber i Vejle

editorial

Når man er ude som gulvafsliber i Vejle for eksempel, som er det eksempel vi vil gå med i denne artikel, så kan der komme nogle utilsete forhinder i vejen, som man virkelig ikke kunne gardere sig imod.

Selvom nogle af disse påstande kan lyde som langt ude i torvene, så er det værd at notere sig, at den slags kan ske.

Her menes ikke hindringer som, at kunden skal informeres om, at vedkommende skal eksponere gulvet, der skal slibes ned og fjerne det inventar, der kan, så det er lettere at komme til med arbejdet.

Ej heller tænkes der på, at man som gulvafsliber skal huske at have nok udstyr med samt reserveudstyr, så man er klar til at kaste sig over mere arbejde, end man måske havde kalkuleret med, og at man kan gribe til noget andet værktøj, hvis noget går i stykker, eller man løber tør for remedier.

For den slags er meget standard og noget, som man bør tænke på.

Vi er mere ude i den slags, at der kan være genere fra naboklager over, at man larmer med ens værktøj, som den slags gulvafslibning godt kan gøre. Her skal kunden nok nævne det for naboerne inden da.

Der kan komme lys ind ad vinduerne, som blænder en undervejs i arbejdet, hvorfor man måske skal have en hat med skærm på, solbriller eller eventuelt kunne trække gardinet for, så man ikke bliver blændet.

Dette kan dog gøre det svært at arbejde, hvis der er for mørkt.

Desuden kan man risikere, at der sker en strømafbrydelse, og selvom det er sjældent, og man hurtigt kan rette op på det, så er det set ske før.

Den slags kalder man force majeure, og det må man blot informere kunden om, at den slags kan ske for begge parters vedkommende, og så må man tage den derfra.