vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Badetøj til baby skal ikke skade, men gavne barnet

Det er kun så dejligt, at der er blevet sat mere fokus på miljøet og overordnet på, at man ikke skal indtage kemikalier i nogen som helst form.

Den slags kunne almindelige mennesker ikke finde på, men kemikalier kommer jo ikke altid i noget boblende, neongrønt stads, der er selvlysende og radioaktivt.

Kemikalier kan være forarbejdede og omsat til produkter, som vi bruger i det daglige, om det så er ringe elektronik, der er importeret fra udlandet, eller det er i form af de plastikplaster, vi drikker af, som efterlader kemiaffald.

Når vi bliver gjort bevidst om, at verden forholder sig sådan, så kan man gøre et bevidst valg om, hvorvidt man vil blive ved med at benytte den slags remedier, eller om man skifter til noget andet; men pointen er, at man selv tager et aktivt valg omkring det.

Den slags kan babyer jo ikke selv tage et valg omkring, da de er underlagt de bestemmelser, som forældrene lægger for dem; så når det kommer til de ting, barnet skal bruge, om det er legetøj, barnevogn, mad eller badetøj til baby, så skal det være de reneste af slagsen, helt naturlige og uden kemikalier i.

Det skylder vi vores næste generation at sørge for, at de vokser op under nogle ordnede forhold, der både er til gavn for dem selv, men ikke mindst miljøet.

Selvfølgelig vil der nok altid i et eller andet omfang findes unaturlige alternativer, men det skal være op til barnet, når det bliver voksent, selv at tage det valg, hvad den vælger og fravælger.

Før i tiden havde man ikke tanke på, hvornår man skånede kroppen bedst muligt. Ting skulle laves hurtigt og på samlebånd – gerne så billigt som muligt.

Men bare fordi, at tidligere generationer har lidt under disse forhold, så er det jo ikke ensbetydende med, at vi skal føre det videre til vores børn.