vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Datingrejser som arrangøren selv har lyst til at tage med på

Historien bag event- og rejsebureauet events4singler.dk lyder næsten for god til at være sand. Stifteren Poul Hjortbøl var en helt almindelig mand. Han havde to børn, som han ikke helt følte, at han havde nok tid til, og et arbejde, der var okay, men også stressende krævende. En dag ændrede det hele sig dog, da han blev ringet op af Danske Spil, der fortalte ham, at han havde vundet 15 millioner i Lotto. Pengene brugte han på at forbedre sit liv. Han sagde sit job op, købte et hus og startede events4singler.dk. 

Hele ideen med de events og dating rejser, som events4singlerdk tilbyder, er, at det skal være venskabet og de gode oplevelser, der skal lede frem til, at der måske opstår sød musik mellem to mennesker. Det skal ikke være noget, der bliver presset ned i halsen på singlerne. Derfor var målet også at skabe events og rejser, som arrangøren selv ville have haft lyst til at deltage i.

 

I dag kan du tage med events4singler.dk til en lang række forskellige destinationer rundt om i verden. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den destination, som du har lyst til at tage til. Du kan for eksempel tage til Rusland, Grækenland eller Cuba. 

På rejserne kommer du til at rejse sammen med andre, der også er singler. Nogle vil gerne møde en kæreste, andre vil bare gerne have nogen at rejse sammen med. I får god mulighed for at lære hinanden at kende, og i mange tilfælde opstår der varme venskaber, der også holder efter, at I er kommet hjem. 

Hvis du har brug for at kunne være alene fra tid til anden, er det helt i orden. Du er ikke tvunget til at være sammen med resten af gruppen hele tiden. Du kan være sammen med dem, når du har lyst, hvilket skaber den bedste grobund for at lære andre at kende.