vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Få farverne tilbage på dit bomuldstøj

Få farverne tilbage på dit bomuldstøj

Mange vaskemidler har i dag en helt masse kemiske stoffer i sig. Det slider på dit tøj og tekstiler, som let bliver forvaskede og dermed falmer i farven. Det er svært at undgå, da vi i dag vasker vores tøj meget ofte for at undgå snavs og urenheder. Men der er faktisk en løsning på problemet, det er at bruge mere skånsomme vaskemidler, som også kan bringe farverne i dine bomuldstekstiler tilbage igen. 

Hvorfor mister dine bomuldstekstiler deres farve?

Det gør de fordi, at almindelig vask af bomuld gør, at tøjets fibre flosser og bliver lodne. Når lys rammer sådan en overflade, opfatter vores øjne farverne som mere falmede. 

Sådan får du farverne tilbage i dine bomuldstekstiler

Hvis du har forvasket tøj, som har mistet sin farve, kan du bruge effektive vaskemidler til at bringe farven tilbage igen. Det er typisk vaskemiddel uden parfume, som har nogle gode egenskaber til at pleje dit bomuldstøj. 

Hvilket vaskemiddel skal jeg vælge?

Med TexCare Cottonwash kan du få farverne bragt tilbage i dine bomuldstekstiler. Dette produkt sørger for, at farverne bliver stærke igen efter 6-8 vaske. Tøjet vil se nyt ud og også føles blødt og lækkert som helt nyt tøj. 

Fremover kan du vælge at bruge dette cottonwash produkt ved vask af alle dine nye bomuldstekstiler. Det vil så gøre, at flosserne fjernes ved hver eneste vask og at dit tøj derfor altid vil se nyt og flot ud. Det giver også sådan en skøn blødhed, at du aldrig behøver at bruge skyllemiddel. 

Vil du vide mere om TexCare? De har nemlig også skønne produkter til at vaske dine andre typer tekstiler i. Det kan være alt fra uld og silke til dyner og læder. De har både gode vaske og plejeprodukter. Du kan se meget mere om dem lige her: https://texcare.dk/