træpiller

Få leveret træpiller eller hente dem selv?

Få leveret træpiller eller hente dem selv?

Som udgangspunkt er der jo to måder, hvorpå man kan få anskaffet sig ens træpiller på fysisk, efter man måske har købt dem online, eller man har været nede hos en forhandler og skaffe dem:

– Få dem leveret.
– Hente dem selv.

Der er allerede skrevet lidt om, hvordan man smartest muligt kan få hentet ens træpiller, så det vil vi ikke dykke nærmere ned i, hvor vi da bare vil sige, at det nemmeste er at kunne hente dem i ét læs, så man slipper for at køre flere gange.

Dette kan være med en trailer, i en kassevogn eller lignende, hvor man husker at fordele vægten korrekt og undgå, at det vælter undervejs – specielt hvis man skal køre langt.

Men har man ikke dette til rådighed, eller man er for slidt i kroppen til at kunne gøre det selv, eller man ikke kan leje eller betale sig fra, at andre gider hente det for en, så er det mest nærliggende mulighed jo nok, at man før dem leveret.

Her skal man bare være opmærksom på, at det ikke altid er billigt at få dem leveret.

Nogle gange kan transporten af træpillerne løbe op i en del penge, hvorfor man måske lige skal undersøge mulighederne hos de forskellige forhandlere, hvad det koster at få pillerne leveret.

Er man virkelig heldig, så koster det måske ikke særligt meget, eller det bliver gjort gratis – men her kan det så være, at pillerne så er dyre, eller de ikke er af sådan en særlig god kvalitet.

Nogle forhandlere vælger selv at levere dem, mens andre måske har eksterne leveringsfirmaer til at klare det for en, og de skal jo også have betaling.

Så er der tiden med, hvor lang tid der vil gå, før de dukker op, og skal man bruge dem akut, fordi fyret er ved at løbe tør, så er det måske også værd at vælge en forhandler