vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Få smukke lyse gulve med gulvafslibning

Gulve er en vigtig del af ethvert hvem. På et tidspunkt vil gulvet dog blive slidt, der vil komme ridser og hakker og andre slidspor, og så er det ved at være tid til en gulvafslibning. Gulvafslibningen er nødvendig, uanset hvilket slags efterbehandling gulvet har, og en af de store fordele er, at du kan vælge, hvilken slags efterbehandling du vil have efterfølgende. Det kan enten være den samme som før, eller du kan tage en ny og frisk beslutning, som vil ændre din lejligheds udseende.

Det skal dog siges, at nogle gulve kan have begrænsninger for, hvilken slags efterbehandling det kan tåle, på grund af træsorten, det er lavet af. Der vil du også kunne vælge en efterbehandling, som kan få touch ups, så du ikke behøver at slibe hver gang, der kommer et hak, det er nemlig ikke smart at slibe gulvet i tide og utide, da slidlaget nemlig bliver slebet væk, og derfor bliver tyndere for hver gang.

Få det flotte lyse gulv

Hvis du gerne vil have et lyst udseende gulv, kan du gøre flere ting. En af dem er at behandle med sæbe og evt. lud. Lud er med til at lysne gulvet og stoppe gulningsprocessen, men det beskytter ikke gulvet i sig selv. Mange foretrækker også et mere hvidskuret look, hvortil du kan bruge en special hvid sæbe, som vil beskytte og lysne gulvet. Sæbe behandlede trægulve er nemlig nærmest blevet til en fast del af den skandinaviske indretningstradition, fordi de både er lækre at se på og betræde. 

Når et gulv har fået sin første sæbebehandling, vil det være pænt at se på, fordi det har en helt særlig glat og skinnende overflade samtidig med, at træet virkelig får lov til at komme til sin ret med alle dets unikke karakterisikaer. Sæbebehandlede gulve er virkelig et gulv, hvor man får fornemmelsen af at se på og betræde træ.