restaurant

Find den bedste restaurant i kerteminde

Find den bedste restaurant i kerteminde

advertorial

Går turen til skønne Kerteminde i det nordfynske? Så kan du og din familie godt begynde at glæde jer. Kerteminde er en herlig og charmerende by fyldt med oplevelser. I vil ikke komme til at kede jer i de smukke omgivelser. Og trænger I til at sidde ned kan I altid besøge den lokale restaurant i Kerteminde på Tornøes Hotel.

Hvem er Tornøes Hotel?

Tornøes Hotel er et hotel i Kerteminde med central beliggenhed. Hos Tornøes Hotel kan du altid booke bord til en hyggelig aften efter en dag med oplevelser i den hyggelige by.

Tornøes Hotel tilbyder traditionelle danske retter, tilberedt på årstidens råvarer af dygtige og erfarne kokke, og serveret af veloplagte tjenere. Du kan vælge imellem diverse vine fra Tornøes Hotels velassorterede vinkort, eller du kan prøve en af de velsmagende hjemmebryggede øl fra det til hotellet hørende gårdbryggeri Kerteminde Bryghus.

Har du brug for en pause i din byvandring kan du i stedet vælge en lækker brunch hos Tornøes Hotel, som også byder på klassisk dansk smørrebrød til frokost. Frokost menuen hos Tornøes Hotel byder blandt andet på æg og rejer, rødspættefilet, koldt røget laksetatar, røgede kartofler, fynsk rygeost salat, langtidsstegt kalveculotte og hvid sild.

Lokaler hos Tornøes Hotel

Hos Tornøes Hotel finder du, foruden den lækre restaurant og fine og nyistandsatte værelser, diverse lokaler velegnet til konferencer, møder, afvikling af seminarer og kurser samt selskaber og fester.

Du kan bestille lokaler hos Tornøes Hotel hvis du for eksempel ønsker at afholde en firmafest, en julefrokost, eller en rund fødselsdag, eller hvis du har brug for smukke og stemningsfulde festlokaler i forbindelse med afholdelse af bryllups eller ødselsdags reception.

Når du booker lokaler hos Tornøes Hotel kan du forvente top service i form af opvartning og lækker bespisning. Og eventuelt overnattende gæster kan benytte hotellets mange værelser.

Du kan læse mere om Tornøes Hotel på tornoeshotel.dk