Ford Kuga Svendborg

Find din nye Ford Kuga i Svendborg!

Find din nye Ford Kuga i Svendborg!

Er du på udkig efter en pålidelig og komfortabel bil til at køre rundt i? Ford Kuga er et fremragende valg! Den har været populær i Danmark siden introduktionen på grund af dens imponerende design, ydeevne, komfort og sikkerhedsfunktioner.

 

Hvorfor er Ford Kuga en lækker bil til de fleste?

Ford Kuga er indbegrebet af Fords engagement i kvalitet og værdi. Dens moderne udvendige styling vil få hovederne til at vende sig, uanset hvor du kommer hen. Inde i kabinen tilbyder Ford Kuga masser af plads til både passagerer og last, og med avancerede siddepladser, herunder sædevarme for ekstra komfort i de kølige vintermåneder, er det ikke underligt, hvorfor Ford Kuga er blevet så populær blandt bilisterne i Danmark.

Under motorhjelmen har Ford Kuga et kraftfuldt liv med sine Ford EcoBoost-motorer, som er designet til at levere en imponerende ydeevne med lave emissioner.

 

Ford Kuga Svendborg

 

Sikkerheden er i orden

Når det kommer til sikkerhed, tilbyder Ford Kuga også topklassefunktioner som Fords MyKey-system, der giver forældre mulighed for at sætte visse grænser og restriktioner for teenagekørere, samt Ford Pre-Collision Assist med fodgængerdetektion, der hjælper med at undgå eller mindske kollisioner, og meget mere.

 

Ford Kuga Svendborg – køb din bil her

Hvis du leder efter en pålidelig bil, der har stil, komfort og gode funktioner, skal du ikke lede længere end til Ford Kuga! I Svendborg finder du et udvalg af Ford Kuga’er i forskellige størrelser og specifikationer, så du kan finde den perfekte til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en Ford Kuga med de nyeste teknologi- og sikkerhedsfunktioner eller bare ønsker noget pålideligt, så har Ford det hele.

Besøg N. Kjær Bilcentret i dag og tag en prøvetur i din nye Ford Kuga! Med dens imponerende design, ydeevne, komfort og sikkerhedsfunktioner vil du ikke blive skuffet – det er vi ganske sikre på!