vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Flytning af både og maskiner hos din lokale vognmand på Als

Har du brug for hjælp til at få flyttet vanskeligt håndterbare emner på Als eller i den østlige del af Syd- og Sønderjylland? Så kan du få den assistance, du har brug for hos en lokal vognmand.

Flytning af båd – en tillidssag

Når din båd skal flyttes, for eksempel mellem havnen eller marinaen og den opbevaringsplads hvor båden bor om vinteren, er det vigtigt at du vælger en vognmand som har erfaring og ekspertise inden for flytning af båd.

Til dette formål kræves nemlig, foruden erfaring og know how, særligt materiel i form af specielle kraner og køretøjer. Du bør ikke gå på kompromis når du skal vælge den vognmand som skal flytte dig båd. Og du bør altid sikre dig at vognmanden har udført lignende opgaver før i tiden.

Hvem kan hjælpe mig med at flytte min båd på Als?

Har du en båd liggende i havnen i Sønderborg, Augustenborg eller andet steds på Als kan du altid få professionel hjælp til flytning af denne hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har nemlig særligt speciale inden for håndtering og flytning af både, og er i besiddelse af netop de maskiner og køretøjer som kræves i forbindelse med denne opgave.

Gennem årene har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjulpet glade og tilfredse bådejere med såvel flytning som opbevaring af båd. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan nemlig tilbyde opbevaring af båden på en overvåget lagerplads med adgang til vand og el, og med dagligt tilsyn af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings medarbejdere.

Lad FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe dig med flytning af tunge maskiner

På samme måde forholder det sig hvis du skal have flyttet maskinel eller apparatur. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan her hjælpe med såvel ekspertise og kompetence som med de rigtige redskaber til formålet. Læs mere på http://www.keldorftransport.dk/.