vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Har du overvejet terapi?

Har du overvejet terapi?

Det kan tage nogen overvejelse, inden du beslutter dig for at være klar til terapi. Det kan være en god ide at vente og se, om tid, livsstilsændringer eller støtte fra venner og familie forbedrer, hvad du kæmper med.

Hvis ikke, kan terapi måske være det der skal til, hvis problemer har hobet sig op og skaber ubalance og forstyrrer dit liv, især hvis:

Du tænker på problemet i mindst en time hver dag

Problemet medfører skam eller får dig til at ønske at undgå andre

Problemet har medført, at din livskvalitet er faldet

Problemet har haft negativ indflydelse på skole, arbejde eller forhold

Du har udviklet dårlige vaner (som misbrug) for at tackle problemet

Hvis du oplever en af ​​overstående følelser i det omfang, at de generer dit liv, kan kognitiv terapi hjælpe dig, så problemerne fylder mindre og du kan få livsglæden tilbage. Det er især vigtigt at overveje at få hjælp, hvis du føler dig kontrolleret af symptomer, eller hvis de kan skade dig selv eller andre.

Føler du dig overvældet?
Du kan måske føle, at du har for mange ting om ørene eller for mange problemer. Du kan måske føle, at du ikke kan slappe af eller trække vejret. Stress kan føre til alvorlige fysiske sundhedsmæssige bekymringer.

Er du træt?
Dette følger ofte med når man har psykiske problemer. Det kan indikere at du har en depression. Træthed kan få dig til at sove mere end normalt eller have problemer med at komme ud af sengen om morgenen.

Gør den mindste ting dig rasende?
Alle føler vrede til tider. Selv et udbrud af raseri er ikke nødvendigvis skadeligt. At søge støtte til at tackle disse følelser kan være en god ide, når de ikke går over, er ekstreme i forhold til situationen, eller hvis de fører dig til at tage voldelige eller potentielt skadelige handlinger.

Undgår du sociale situationer?
Mennesker med agorafobi frygter at være på steder, hvor de kan opleve panikanfald eller blive fanget. Nogle mennesker kan blive ude af stand til at forlade deres huse.

Har du påtrængende tanker eller angst?
Det er normalt at bekymre sig om ting fra tid til anden, men når bekymring tager en betydelig del af din dag eller forårsager fysiske symptomer, kan terapi hjælpe dig med at tackle det.

Hvis du genkender nogle af ovenstående symptomer, er det måske på tide at overveje terapi. Prøv med kognitiv terapi i charlottenlund til at starte med.