vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Husk at bruge desinficerende midler i kloakservice arbejde

Husk at bruge desinficerende midler i kloakservice arbejde

Når man arbejder med kloakarbejde i et firma, der har at gøre med kloakservice, så er det ret så sjældent, at man har at gøre med velduftende arbejde og noget, som ikke sviner særligt meget.

Faktisk er det modsatte tilfældet, hvor man ofte ender som ansat i sådan et firma at komme retur til firmaets kontor og lugte af noget, der – netop – er blevet skyllet ud i toilettet.

Dette gælder både, når man er blevet kaldt ud til at skulle rense et kloakdæksel, når man skal lave en TV-undersøgelse med ledning med påført kamera ned i kloakledningerne; når tiden er kommet til at lave en kloakspuling, eller man slet og ret skal have drønet kloakken for vand efter en oversvømmelse.

Fælder skal måske lægges ud til rotter også, man skal lægge nogle rottespærrer, så de ikke kommer op i afløb eller toiletkummen hos private mennesker eller virksomheder.

Måske er man ude for at oprette et helt nyt kloaknet, men selv i dét tilfælde ender man ofte med at lugte ret så ildelugtende, når man vender retur fra opgaven.

Oftest er man iført beskyttelsestøj, der dækker hele kroppen, håret, skoene og videre.

Meget af dette kan være engangsbeskyttelses, som skal bortskaffes umiddelbart efter arbejdes udførsel, og det kan umiddelbart lyde som ressourcespild, men faktisk er det til gavn for samfundet:

Man er med til at hindre, at man bærer sygdomme med sig hjem, som man selv er resistent overfor, eller som langsomt udvikler sig senere hen, når man arbejder med det her til dagligt.

Derfor forventes det også, at man tager bad, og på arbejdspladsen har man også ret så kraftige midler, der desinficerer kroppen og fjerne alle baktusser, så man ikke bliver en omvandrende smitterede, der kommer ud i samfundet, når man kommer hjem.

Mange ansatte i sådan et firma vælger også at tage et (ekstra) bad, når de kommer hjem i privaten.