vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Husk at støve Kay bojesen af!

Det er helt forståeligt, hvis du med det samme undrer sig over, hvorfor du skal støve Kay Bojesen af.

Normalt støver man jo ikke mennesker af, de tager jo et bad, og man er vel ikke så dement, at man beder andre mennesker om at støve en af – uanset hvor gammel man er.

Dog er Kay Bojesen rigtig gammel, faktisk er han så gammel, at han ikke lever længere, så det ville ikke gøre nogen forskel, om man begyndte at støve ham af eller ej.

Men det er bestemt ikke lige meget, om man husker at støve det af, som man efterlod, og her menes ikke noget ulækkert eller hans egne, personlige genstande, men mere den arv, som han efterlod til folket, og som man stadig kan investere i.

kay bojesen var nemlig en berømt designer, der var kendt for at lave mange forskellige design-kreationer af større og mindre omfang, men han er nok mest kendt for sine træfigurer, som man kan få i en version som abe, elefant, fugl og mere til.

Der er også noget prestige i at eje et ægte stykke design fra Kay Bojesen, for selvom han ikke selv kan overse, betragte og overvåge produktionen af sine kreationer, der løbende finder sted, andet end fra skyerne, så gør disse håndværkere meget ned i sømmene, når de skal skabe disse produktioner helt efter Bojesens foreskrifter og forventninger.

Derfor er ikke to aber, elefanter og videre helt ens, men de skal stadigvæk skabes relativt identiske, så man med det samme kan se, at man har at gøre med noget fra Kay Bojesen.

Når du så ejer det, og det er en del af dit indbo, så er det dit ansvar – ja, nærmest din pligt – at sørge for, at genstandene står knivskarpe, lysende og rene.

Og dette indebærer blandt andet, at du husker at støve dem af og eventuelt vasker det forsigtigt med en klud under de rette foreskrivelser.