Lækagesporing

Lækagesporing er en meget præcis metode at bruge

Lækagesporing er en meget præcis metode at bruge

Det er ikke altid, at man bare lige kan kigge på noget og sige, at her er lækagen, som der er opstået af en ene eller anden grund.

Nogle gange er man måske ikke helt sikker på, om der er opstået en lækage eller ej, så man vil bare lige lave et tjek for at være på den sikre side.

Andre gange har man måske en fæl mistanke, fordi der er noget, der lugter eller ser forkert ud; og måske hørte eller mærkede man måske endda noget, som der kunne have forårsaget en lækage i for eksempel et rør.

Det kan også være, at man kan se på måleenhederne, at der ikke er et korrekte gennemstrømning, som der burde være alt efter, hvor meget der bliver pumpet igennem.

Disse årsager kan være med til, at man skal lave en lækagesporing på områder, hvor man ikke direkte kan gå hen at se, hvor der er et problem med de bare øjne.

Lækagesporingen kommer utroligt tæt på problemet

Netop med sådan nogle nedlagte rør, hvor der strømmer det ene eller andet igennem, er det ikke bare sådan lige til at grave ned til dem og undersøge, hvor problemet er, hvis man har en mistanke om det – er der ligefrem ingen lækage, så er det jo spild af tid, penge og kræfter.

Men er lækagen der, så skal den findes og løses hurtigst muligt, men først skal den findes, og det er det, som man kan gøre med lækagesporing, hvor man ikke skal ned eller på anden måde hen til rørene for at finde problemet.

Man har forskellige metoder, man anvender ved lækagesporing, og her kommer man utroligt tæt på, hvor lækagen er, så man med stor sikkerhed kan sige, at lækagen er her i området.

Det er den bedste løsning at bruge i den sammenhæng.