Makita græstrimmer

Med en græstrimmer når du alle kroge og kanter

Med en græstrimmer når du alle kroge og kanter

advertorial

Du kender det sikkert: Du har lige slået græsset og det ser flot ud – lige på nær langs kanter og inde i krogene, hvor du ikke kan komme til. Men det kan du med en Makita græstrimmer.

Makita er en japansk producent af elektriske haveredskaber og værktøj til såvel amatøren som den professionelle. Helt tilbage i mellemkrigsårene startede virksomheden med at producere blandt andet lysarmaturer. Siden er de blevet en af verdens førende producenter inden for elektriske redskaber med anvendelse af en effektiv teknologi, de kulfri elmotorer.

De har også græstrimmere på deres program. Med en batteridrevet græstrimmer er man begrænset af batteriets levetid på en opladning og med tiden bliver batteriet mindre og mindre effektivt. Du behøver dog ikke at købe en helt ny trimmer men kan nøjes med et nyt batteri. Eventuelt kan du have et ekstra batteri, som er klar eller lader op, imens det andet sidder i maskinen og er i brug. Makita har et system, hvor stort set alle deres modeller kører på samme type batteri, så du kan bruge det samme batteri i græstrimmeren som i boremaskinen eller skruemaskinen.

Med græstrimmeren når du alle hjørner og kanter  

Græstrimmeren ligner en minudgave af en buskrydder, og det er det principielt også. Den er lettere og støjer mindre end sin storbror, men den er heller ikke nær så kraftfuld. Græstrimmeren kan ikke bruges til at fjerne krat og buskads eller kraftigt ukrudt på samme måde som buskrydderen kan. Den er kun beregnet til græs som ikke er nær så genstridigt.

Makita græstrimmer

Græstrimmerens force er, at den er lille, let og simpel at bruge. Du har ikke at gøre med de samme kræfter og behøver ikke det samme udstyr og de samme sikkerhedsforanstaltninger som når du bruger en stor kraftig buskrydder. Du kan komme ind på steder, hvor der ikke er plads til plæneklipperen.