kanelsnegle

Nyd en varm nybagt kanelsnegl

Nyd en varm nybagt kanelsnegl

editorial

Gode til enhver lejlighed

Prøv lige at fornem smagen af en lækker nybagt kanelsnegl med rigeligt af det lækre kanelfyld, som giver den gode smag. Det er lige så tænderne løber i vand.

Og sådan er det til alle mulige sammenkomster lige fra morgenmadsbuffet, til børne- og voksenfødselsdag, eftermiddagskaffe, aftenskaffe, og vi kunne blive ved.

Kanelsneglen er ganske enkelt tidløs på linie med andre klassikere som lagkage og brunsviger.

Husk at de er gode at fryse ned

Som sagt er kanelsneglen allerbedst, når den er varm og nybagt, men du skal altså ikke være bange for at fryse nogle stykker ned. Så har du altid nogle klar, hvis du får gæster, eller hvis du lige får lyst til lidt lækkert. Når du tager dem op fra fryseren, så skal de bare have et stykke tid i ovnen, så er de som nybagte. Du kan også give dem et par minutter i mikroovnen, men det er bedst med den almindelige ovn.

Lav eventuelt minikanelsnegle

Nu står det jo ikke skrevet nogle steder, hvor stor en kanlesnegl skal være. Du får dem sikkert altid i normal wienerbrødsstørrelse, men hvorfor ikke prøve med en miniatureudgave. så bliver de mere hen af små lækre snacks til kaffen eller cacaoen. Så er det også nemmere at nyde dem over længere tid, så de ikke forsvinder i 5 store mundfulde.

Hvor meget glasur skal der på

De klassiske kanelsnegle er altid med glasur på men hvad nu, hvis du ikke er så vild med det hvide sukkerlag. Et godt råd er, at du lige smager til, så du finder præcis det lag som passer til dine smagsløg. Eller for den sags skyld kan du bage kanelsneglene og helt undlade at putte glasur ovenpå. 

Under alle omstændigheder skal du bare nyde kanelsneglen, for den er kommet for at blive.