vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

På jagt efter en revisor i Skive

Hvad skal jeg i første omgang med en revisor?

Er du lige startet op i egen virksomhed og har en masse ting, du skal holde styr på som iværksætter? Ja, så er det lige præcis DERFOR, skal du have en revisor.

Nogle tænker måske, at “pjat, den klarer jeg selv…” Og det kan du måske også sagtens. Ja faktisk kan alle kalde sig revisorer, det betyder altså, at selv hvis du ikke er uddannet indenfor revisorfaget, kan du stadigvæk godt brande dig selv som revisor. Det nemlig ikke underlagt titlen, at man har taget et bestemt forløb eller uddannelse først.

Af samme årsag, tænker du måske “Ja præcis! Så hvorfor skulle jeg betale mig fra det, når jeg bare selv kan gøre det?” Jamen uddannelse eller ej. Det er altid godt at have en tredjepart til at kigge din økonomi igennem, så de spotter de ting, som du måske har stirret dig blind på. 

Hvis du stadigvæk er i tvivl, om du skal booke en Revisor i Skive, så tjek disse fordele ud:

Fordel 1:

Det giver noget troværdighed til dit firma, at det har en revisor. Det udviser sikkerhed og tryghed overfor dine kunder, og udviser også en slags gennemsigtighed, at du lader andre kigge dine regnskaber igennem. 

Fordel 2:

Du får automatisk et bedre forhold til din bank, når en revisor har et godt øje for, hvad banken egentlig lægger vægt på, og hvad de kigger på, når de kigger på lige præcis din økonomi. Derfor vil dit forhold til banken automatisk blive forbedret.

Fordel 3:

En revisor vil kunne lægge en klar, økonomisk strategi får, hvordan du kommer i mål med din vision og mission for din virksomhed. De kan hjælpe dig med at lægge klare og realistiske mål og sætte ord på de KPI’s, du gerne vil opnå udfra en fornuftig handlingsplan.