vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Polering af badekar – hjælper det?

advertorial

Hvis der er aflejringer af kalk i dit badekar vil du sikkert være tilbøjelig til at prøve at fjerne de grimme misfarvninger med kalk fjerner. Men faktisk dette ikke altid lige virksomt. Og i mange tilfælde kan du faktisk risikere at gøre ondt værre.

Er emaljen på karrets inderside slidt kan du nemlig blot bidrage yderligere til skaden ved at tilføje kalkfjerner som er baseret på syre. Kalken forsvinder ikke, og emaljen bliver endnu mere udsat. Og derfor bør du i stedet overveje renovering af badekar ved hjælp af reemaljering.

Hvad er en reemaljering?

En reemaljering er en procedure ved hvilken den gamle emalje fjernes og en ny påføres. Når du lader dit badekar emaljere får du et stærkt og holdbart resultat i form af et skinnende badekar med en emalje som kan holde i mange år.

I modsætning til polering af badekar skaber reemaljering altså holdbare resultater. På kun fire timer kan du få et badekar der står som nyt. Og så er det langt billigere at lade badekarret emaljere end det er at skifte det ud.

Hvem kan foretage en reemaljering?

Selv om en reemaljering lyder som en relativt ukompliceret proces kræver den alligevel et solidt og rutineret håndelag. Derfor bør du altid lade en dygtig badekarsmaler forestå dette arbejde. En badekarsmaler kan ved hjælp af de rette remedier sætte dit badekar flot i stand, til en langt lavere pris end et nyt badekar ville koste.

Find din badekarsmaler i København

Hvis du bor på Frederiksberg eller i København kan du få hjælp til istandsættelse af badekar ved reemaljering hos Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten er ekspert i renovering af badekar og vil med sikkerhed kunne få dit badekar til at stråle på ny. Klik ind på Emaljespecialisten i dag og få et skarpt tilbud på reemaljering af dit gamle, slidte badekar.