vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Prøv labre Daisy-smykker!

Prøv labre Daisy-smykker!

Hvad er egentlig de mest almindelige former for smykker, du tænker på, når talen falder på smykker i al almindelighed?

Langt de fleste kommer nok til at tænke på halskæder, øreringe, armbånd og ringe til fingrene, og det er da også den klassiske konstellation af smykker, som rigtig mange firmaer arbejder ud fra og skaber kollektioner af.

Heriblandt finder du det respekterede og velrenommerede Georg Jensen-firma, der trækker tråde næsten halvandet hundrede år tilbage med henblik på at stable en koncern på benene, der startede i én mands idérigdom og udviklede sig til et noget nær et verdensomspændende imperium.

Men grundessensen i at udvikle formidable smykker og smykke-kollektioner som helhed, hvor der er tænkt på detaljerne, er stadig det, der bliver holdt højt i hævd hos dem, hvor der ikke bliver slækket på en eneste detalje.

Og det samme gælder Daisy-smykker fra Georg Jensen, som du kan købe hos Smykkedillen.dk fra det link, der er i starten af denne sætning.

Når man har at gøre med Georg Jensen og smykker derfra, så følger der også lidt eksklusivitet med i kølvandet derfra, da man med prisen for et smykke – også med Daisy-afdelingen- på en og samme tid investerer i flotte smykker, men netop også køber en brandværdi.

Det ser man jo også, når man køber porcelæn eller biler: Der er forskel på billigt kinesisk porcelæn og så kongeligt porcelæn, og folk kender godt forskel på en Lada og en Mercedes.

Men smykkerne er også i sig selv kunstfærdige og stilfulde, som vil klæde rigtig mange forskellige persontyper og kan bruges i mange forskellige anledninger.

Det kan være den private, hvor man vil fri til ens udkårne, eller hvis man er blevet inviteret med til en eksklusiv fest og gerne vil have et noget så specielt smykke på sig eller flere af slagsen.

Pas godt på dine Daisy-smykker, for der er gjort meget for at skabe de bedste smykker i den kollektion.