træfældning

Sådan får du mere plads i haven

Sådan får du mere plads i haven

advertorial

Hvis din have virker rodet, og du godt kunne tænke dig mere plads i haven, så kan du gøre nogle ting for at opnå dette. Det er vigtigt, at du tænker over, hvad du egentlig har ud i haven, og hvad du egentlig godt kun undlade at have derude.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan skabe mere plads omme i din have, så kan du læse med her, hvor vi giver dig tre gode råd til, hvordan du kan gøre det. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

træfældning

Fjern buske og træer

Hvis du alligevel har en masse ligegyldige buske og træer i din have, så kan du få dem fjernet. Buske kan du sagtens fjerne selv, men hvis du gerne vil spare tid, så kan du kontakte en gartner, der kan hjælpe dig. Hvis du har store træer i haven, så er det en god ide at få hjælp til træfældningen. Dermed risikerer du ikke at komme til skade eller ødelægge noget i haven. 

Opbevaring i skuret

Hvis der ligger en masse haveredskaber og flyder i haven, så kan du få lavet et skur, hvor du kan opbevare alle de ting, der ikke skal ligge og flyde ude i haven.

Hvis du vælger at få skuret i haven, så kan det være en god ide at stille det i hjørnet af haven, så det ikke tager for meget plads midt i haven. I skuret kan du have haveredskaber, grilludstyr og andre udendørsting, der alligevel ikke skal bruges hele året rundt. 

Overvej placeringen

Hvis du vil have en terrasse, en lille legeplads eller måske en trampolin omme i haven, så er det en god ide at tænke over, hvor du placerer tingene. Hvis du placerer alt midt i haven, så kan du ikke udnytte pladsen særlig godt. Op ad hækken er et godt sted at placere større genstande.