vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Sådan finder du en god creme mod eksem

Eksem er en træls ting. Tilstanden kan give dig rødme, kløe, irritation i huden og sprækket hud. Det kan være svært at slippe af med og vide hvordan man skal behandle. Men heldigvis kan du finde en god creme, der lindrer dit eksem og forhåbentlig også hjælper dig helt af med det. 

Hvilken creme til eksem du skal vælge, afhænger meget af indholdsstoffer. Læs med i denne guide og find ud af, hvilket indhold du skal undgå og hvad du skal gå efter.

Undgå parabener og hormonforstyrrende stoffer

To af de ting du især skal undgå, når du køber cremer eller andet hudpleje, er:

– Parabener

– Hormonforstyrrende stoffer

Idét man har eksem er ens hud allerede meget intolerant og sart. Det kan være med til at forværre tilstanden, at man udsætter sin hud for kemiske stoffer og ikke-naturlige ingredienser. 

En god creme til eksem bør derfor være valgt ud fra fokus på naturlige ingredienser og ingen kunstige af slagsen. 

Vitamin B12 kan være yderst gavnligt

Det har faktisk vist sig, at vitamin B12 kan være yderst godt mod eksem. En creme med dette vitamin som indhold kan faktisk være med til at reducere generne ved eksem betydeligt. For nogle kan det afhjælpe problemet fuldstændigt.

En af grundene til, at sådan en creme med vitaminet B12 kan afhjælpe eksem, har noget at gøre med, at kroppen har brug for vitaminer og mineraler. 

Men hvor finder du en god eksemcreme med vitamin B12? Et godt bud er hos Vitacreme. De tilbyder en rigtig god creme mod eksem, som netop indeholder B12 vitaminet. Deres creme er også tyk og fed og nem at smøre på som en almindelig creme. Den er god til tør og øm hud og lader dig dække huden til med et tykt og godt lag.

Cremen har dokumenteret effekt og forhandles faktisk globalt. Så døjer du med eksem? Så er det måske noget, du skal overveje at prøve af.