vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Sådan kan vakuumterapi hjælpe dig

Sådan kan vakuumterapi hjælpe dig

Lider du af dårligt blodomløb i benene, er du helt sikkert interesseret i at finde ud af, hvordan du kan forbedre det. Det dårlige blodomløb kan nemlig føre til en række forskellige gener for dig. Det kan for eksempel være, at du ofte har kolde fødder, at dine sår på fødder og ben heler dårligt, og at du nemt får kramper i benene. 

En forholdsvis ny, men meget effektiv metode til at lindre irritation på grund af dårligt blodomløb i benene, er vakuumterapi. Det foregår ved, at du ligger med fødder og ben i en stor boks, der kan skabe vakuum. Ved at blive udsat for en serie af lavt og normalt tryk bliver dine vener påvirket, så blodet nemmere kan løbe tilbage til hjertet. 

Grunden til, at du oftere kan få dårligt blodomløb i benene og fødderne er, at det er derfra, hvor der er længst vej op til dit hjerte. Blodet skal altså rejse længere og mod tyngdekraften for at komme tilbage til hjertet og blive iltet, og det er besværligt. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan få vakuum terapi. Bor du i Jylland, er en af dine muligheder, at du får vakuum terapi i Aars. Det kan du gøre hos Aars Vakuum og Fodpleje, hvor de har professionelle behandlere, der sørger for, at du får den helt rigtige behandling. Udover vakuum terapi tilbyder de blandt andet også fodpleje. Det kan du også have brug for, når du har dårligt kredsløb i benene. Læs mere om dem her

Måske tænker du, at det ikke er noget for dig med en eksperimenterende behandling som vakuum terapi. På den anden side må du også spørge dig selv, hvad du kan miste på det. Hvis du døjer med dårligt blodomløb i benene, er det vel værd at prøve en eksperimenterende behandling for at se, om den virker.