love lingeri

Sådan vælger du den rigtige størrelse bh

Sådan vælger du den rigtige størrelse bh

editorial

Når du skal købe en ny bh, er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Desværre, ligesom med meget andet tøj, så er det ikke alle mærker, der har de samme størrelser, og derfor bør du være sikker på, at du tjekker måleskemaerne, for det enkelte produkt, så du ved, at det vil passe dig. Derfor er et målebånd din bedste ven.

Når du skal tage dine mål, kan det være en god ide at få hjælp af den ven. Tag en normal bh på, uden pushup, og stil dig foran et spejl, så i begge kan holde øje med, at målet bliver helt vandret og dermed præcist. Først måler du under brystet. Dette mål skal sidde helt stramt. Skulle det hænde, at du ligger imellem to størrelser, så skal du altid tage den, der er størst. Så hvis du har en omkreds på 73, så skal du vælge en omkreds på 75.

Derefter skal du måle omkredsen på selve dit bryst. Her skal målet helst ikke være for stramt, da du skal kunne få vejret og ikke skal falde ud af bh’en.

Pasform

Når du har fået din nye bh, så er en af de første ting du skal gøre at justere dine stropper. Det er nemlig den bedste måde at sikre, at bh’en støtter din barm, og at stropperne ikke hele tiden falder ned over skuldrene, eller borer sig ned i kødet på dig.

Når du har taget bh’en på, så prøv at læn dig forover. Hvis brysterne er halvt på vej ud af skålene, så er selve skålens skæring ind mod midten for lille. Så er skålen enten for lille eller også er modellen ikke god for dig. Det samme gælder, hvis brystet buler ud ovenover skålen.

Derudover er det meget naturligt at opleve, at der er forskel på højre og venstre bryst. Derfor skal du altid tage udgangspunkt i dit største bryst. Læs mere på https://www.love-lingeri.dk/.