vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Spis ude hjemme med lækker take away

Spis ude hjemme med lækker take away

Det kan godt være lidt op ad bakke med udvalget af lækker take away, når man ikke just bor på stenbroen, og der er langt imellem de steder, som leverer mad ud af huset. I ringsted er beboerne dog så heldige at have Ferdinands Bøfhus – og er du bosat i eller i nærheden af Ringsted, kan du benytte dig af restaurantens take away løsning, når du ikke gider at lave mad, og ikke er i humør til at spise ude.

Take away burgere fra Ferdinands Bøfhus

Burgere er blandt de typer mad, som egner sig allerbedst som take away. Du kan med sindsro bestille dine Ferdinand burgere ”to go” – også når du køber ind til hele familien. Her er nemlig noget for enhver smag. Du og de øvrige familiemedlemmer kan vælge imellem Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger – og der er selvfølgelig mulighed for at tilvælge ekstra tilbehør så som ekstra ost, ekstra bacon, barbeque sovs, mayonnaise i bæger eller ketchup.

De særligt sultne i familien kan også vælge en ekstra bøf, således at den almindelige burger bliver en dobbelt burger. Og du vælger selvfølgelig helt selv, hvorledes din burger skal steges. Er du mere i humør til et helt stykke kød, kan du også vælge en lækker bøf som take away. Ferdinands Bøfhus tilbyder bøffer i varianterne okse mørbrad og okse filet. Begge typer bøf serveres med tilbehør i form af enten dagens kartoffel eller almindelige pommes frites samt whiskey, bearnaise, peber eller rødvins sauce.

Du har mulighed for at tilkøbe en salat til din bøf, eller måske ekstra kartofler, hvis du er meget sulten. Skal det være noget helt særligt, tilbyder Ferdinands Bøfhus også små hapser så som onion rings, mozzarella sticks eller oste indbagte jalapenos. Se alle take away retterne på ferdinands.dk