ølbrygning

Udstyr til ølbrygning for nybegyndere

Udstyr til ølbrygning for nybegyndere

Er du novice ud i ølbrygningens ædle kunst, er det en god idé at lægge ud med et forholdsvis simpelt bryganlæg. En Starter Box fra den online shop på Hjemmebryggeren.dk koster ikke spidsen af en jetjager, og fylder ikke det store. Og som nybegynder kan du få stor glæde af en Starter Box, som kan give dig en solid indsigt i selve gærings processen.

Hvad er en Starter Box, og hvad er en Brew Kit?

En Starter Box er den ideelle samling af det allermest nødvendige udstyr til ølbrygning for dig, som gerne vil godt i gang med at brygge dit eget øl, men ikke ønsker at lægge ud med dyrt og plads krævende udstyr.

En Starter Box kan sagtens stå i hjørnet af køkkenet og boble, mens du af og til kan tjekke fremskridtet og dermed få en god indsigt i brygge processens mysterier. Og så er en Starter Box ikke særlig dyr i anskaffelse. Du får alt, hvad du skal bruge til at komme godt i gang med fremstilling af lækkert og velsmagende øl, nemlig gærtanke med gærrør og literskala, hævert med pumpe og flaskefylder, Horolith 1,0 liter, termometer, vægtfyldemåler, måleglas, blød børste, stiv børste, kapselpåsætter og kapsler.

I en Brew Kit finder du alle de ingredienser, som kræves i forbindelse med ølbrygning, nemlig malt, humle, byg, sukker, gær, og så de krydderier og aroma stoffer, som er med til at bestemme øllens type. Ingredienser i en Brew Kit er nøje afstemt efter mængde, hvilket sikrer den rette syrlighed, smag og styrke på din færdige øl. Brug den ønskede Brew Kit sammen med din Starter Box, og bryg lækker og velsmagende pilsner, Bock, IPA eller måske endda juleøl – nemt, hurtigt og billigt.

Når du senere ønsker at udvide din hobby med mere avanceret ølbrygning udstyr, kan du ligeledes finde dette i stort udvalg på https://www.hjemmebryggeren.dk/