vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Undgå høretab med et moderne høreapparat

At miste hørelsen når man kommer op i årene er aldrig sjovt – men det sker desværre for de fleste. Hørelsen er en meget undervurderet sans i forhold til synet, og det er faktisk først når vi mister den at vi bliver klar over hvor meget vi gør brug af den i det daglige.

Det betyder rigtig meget for livskvaliteten at kunne høre fuglesang i haven, lyden af børnebørnenes stemmer, og måske endda de finere nuancer i musikken når den spiller i radioen. Men da det er de høje frekvenser som ryger først i forbindelse med et alders betinget høretab vil det desværre også være de lyde man mister først. Og det at man snart vil have mistet hele sin hørelse er en smertelig erkendelse at nå frem til.

Høretab kan føre til depression

De fleste af os har haft et familiemedlem som på grund af helt eller delvist høretab havde brug for at blive talt højt til i et langsomt tempo og med tydelig artikulation.

Det kan godt være rigtig svært at opretholde et meningsfuldt flow i samtalen med disse restriktioner, og derfor vælger mange ældre mennesker med høretab da også at trække sig fra sociale sammenhænge fordi de ikke ønsker at være til besvær. Denne isolation kan føre til nedtrykthed og depression hos et ældre menneske, som oven i alle sine skavanker – her under hørenedsættelsen – også skal kæmpe med ensomhed.

Sådan behøver det dog ikke at være. Her i 2020 kan det nemlig sagtens lade sig gøre at genskabe store dele af den naturlige hørelse ad kunstig vej ved hjælp af moderne og højteknologiske høreapparater. Mistænker du således din hørelse for at være på vej i den forkerte retning er det bare om at kontakte din nærmeste høreklinik og bestille tid til høretest og tilpasning af høreapparat.

Du kan læse mere på https://hoereroeret.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *