vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Vælg den rette makeup, og få det flotteste resultat

Vælg den rette makeup, og få det flotteste resultat

Hvis du går op i dit udseende og ydre fremtoning, ved du sikkert, at det af og til er nødvendigt at give naturen en hjælpende hånd. Det er ikke altid, at huden eller vore ansigts træk arter sig således, som vi gerne vil. Alle kan have perioder med dårlig teint i form af urenheder, rødme eller tørre pletter, eller måske mørke rande under øjnene på grund af for lidt søvn. Derfor er det en god idé altid at have et beredskab af makeup, som kan fjerne det trætte, triste eller misfarvede look, og gøre huden jævn, ensartet og frisk igen.

Hvilken type makeup er den rette for mig?

Du kan altid finde en makeup, som passer til dig. Udvalget af makeup i forskellige varianter er bredt og velassorteret – du skal blot holde dig nogle få praktiske hensyn for øje, når du går på indkøb. For det første skal den makeup, du vælger, passe til din hudtype. Har din hud tendens til at fedte, altså producere meget talg, bør du vælge en makeup uden fedtstoffer. Den vil kunne opsuge fedtet og balancere hudens overflade, så du ikke bliver blank og skinnende. Er din hud derimod tør og sart, bør du vælge en forholdsvis fed flydende makeup, som er rig på næringsstoffer, så din hud ikke får et udtørret og pudret udseende.

For det andet skal farven på din nye makeup matche din hudtone. Hvis du vælger en makeup, som er enten for mørk eller for lys i forhold til din hud, vil det tydeligt kunne ses. Faktisk bør du have en vinter makeup og en sommer makeup, især hvis du nyder at få lidt kulør i sommerhalvåret. Slutteligt er det en god idé at skelne imellem den lette makeup, du bruger til daglig, og den lidt tungere aften makeup.

Du kan finde makeup til alle lejligheder på sephora.dk