vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Verdens Skoves webshop byder på fine gaver, der støtter regnskoven

Vil du gerne gøre noget godt for klimaet, men også gerne have noget for din donation, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Verdens Skoves webshop. Der kan du for eksempel finde smukke plakater, som du kan have hængende på dine vægge. Når du køber en plakat, er du med til at donere et beløb til bevaring af regnskoven. Det giver dig ikke bare en flot plakat, men også en bedre samvittighed. 

Det er dog langt fra kun plakater, du kan købe på Verdens Skoves webshop. Du kan for eksempel også købe smukke figurer i træ. Hvis du leder efter noget pynt til dine vindueskarme, er de derfor oplagte for dig at have stående. Figurerne forestiller selvfølgelig dyr fra regnskoven, og igen donerer du et beløb til bevarelsen af den, hver gang du køber noget. 

Giv en gave, der er med til at redde regnskoven

De effekter, du kan finde på Verdens Skoves webshop, er selvfølgelig også virkelig oplagte at give i gave. Hvem vil ikke gerne have en gave, der er med til at redde regnskoven? Du kan selvfølgelig købe plakater, træfigurer og de andre effekter, som du kan finde. Du kan dog også købe en særlig gaveæske. 

I gaveæsken er lækre skærebrætter, bæredygtig kaffe og chokolade og sæbe uden palmeolie. Du har derudover mulighed for at tilkøbe et regnskovscertifikat. Det er udformet som en plakat, du kan have hængende på væggen. Når du køber certifikatet, bestemmer du dog selv, hvor mange penge du vil bruge på at bevare et stykke af regnskoven i Nicaragua. Du har også mulighed for at vælge, hvilket motiv du gerne vil have, der skal være på certifikatet. Hvis modtageren af gaven har et yndlingsdyr, er det derfor oplagt at vælge det. 

red regnskoven og klik dig ind på deres webshop.