gulvafslibning på Fyn

Gulvafslibning på Fyn - når boligen skal sættes i stand

Gulvafslibning på Fyn - når boligen skal sættes i stand

advertorial

Trænger dit hus eller din lejlighed til en gennemgående renovering? Så må du ikke glemme dine trægulve. Det er så ærgerligt at stå med en flot istandsat bolig, hvor man for alvor kan se skrammerne, ridserne og de misfarvede plamager i det gamle trægulv.

Derfor er det en god idé at indtænke gulvservice i renoverings planerne. Og her skal du først og fremmest tage stilling til om gulvet skal have en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Gulvafslibning og gulvafhøvling – hvad er forskellen?

En gulvafhøvling er en langt mere invasiv procedure end en gulvafslibning. Ved afhøvling af gulve fjernes helt op til en halv centimeter af træværket ved hjælp af en maskine som betjener sig af en roterende valse påmonteret små skarpe knive.

Det siger næsten sig selv at en sådan procedure er temmelig voldsom – og det er de færreste trægulve som kan tåle en afhøvling mere end et par gange i løbet af deres levetid. Derfor bør du i videst muligt omfang vælge en gulvafslibning når gulvet skal forskønnes.

gulvafslibning på Fyn

Hvis de grimme mærker, ridser, skrammer og misfarvninger udelukkende er af overfladisk karakter vil du sagtens kunne nøjes med at lade gulvet afslibe. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en gulvafslibning kan gøre for dit gamle trægulv. Og med en grundig efterbehandling, for eksempel med lak, lud, sæbe eller olie, kan dit trægulv komme til at stå som nyt igen.

Hvem kan hjælpe mig med gulvafslibning og efterbehandling?

Du bør altid lade en erfaren gulvmand med den rette uddannelse forestå din gulvafslibning. Hos din lokale afdeling af det danske gulvfirma Gulvkanonen vil du altid kunne få et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling udført af en professionel og rutineret gulvsliber. Og det til nogle af markedets absolut mest rimelige priser. Klik ind og læs meget mere på Gulvkanonens hjemmeside Gulvkanonen.dk