Ejendomsadministration

Hvad laver et ejendomsadministration selskab?

Hvad laver et ejendomsadministration selskab?

Når du vælger at udlicitere håndtering af foreningens og ejendommens økonomi til et professionel ejendomsadministration firma, kan du forvente at en tung administrativ byrde bliver lettet fra dine skuldre. Generelt set vil et ejendomsadministration selskab altid udføre opgaver så som opkrævning af fællesudgift eller boligudgift (afhængig af om der er tale om en andels eller ejer forening), afholdelse af generalforsamlinger, udarbejdelse af årsregnskab og budget samt vand og varme regnskaber, assistance til gennemgang af ejendommens vedligeholdelsesplan samt håndtering af diverse fælles lån og eventuelle forsikrings sager.

En dygtig ejendomsadministrator er andet og mere end blot en bogholder for foreningen. Du vil kunne bruge din ejendomsadministrator som sparring partner og rådgiver, for eksempel i forbindelse med optimering af forsikrings ordninger eller finansiering af projekter i foreningens eller i ejendommens regi – for eksempel renovering eller modernisering af fælles arealer.

Administration af ejendomme på Frederiksberg ved Bricks And Blocks

Leder du efter en kompetent og kvalificeret virksomhed, som kan varetage ejendomsadministration i København eller på Frederiksberg, kan du tjekke Bricks And Blocks ud. Bricks And Blocks er grundlagt og ejet af statsautoriseret ejendomsmægler Monika Øgaard-Nielsen, som gennem de seneste ti år har arbejdet professionelt med administration af ejendomme gennem sin ansættelse i en af Danmarks største ejendomsadministration virksomheder. Nu har Monika Øgaard-Nielsen så skabt sin egen virksomhed udfra drømmen om at kunne tilbyde skræddersyede løsninger tilpasset hver enkelt ejer eller andels forenings ønsker og behov.

På baggrund af sine lange erfaring med – og store passion for – administration af ejendomme, vil Monika Øgaard-Nielsen og Bricks And Blocks altid tilstræbe at yde en meget personlig og lydhør service over for sine kunder. Du kan, med andre ord, trygt vælge Bricks And Blocks, hvis du har brug for ejendomsadministration, som er lidt ud over det sædvanlige.

Du kan altid kontakte Monika Øgaard-Nielsen og Bricks And Blocks via hjemmesiden bricksandblocks.dk