5.11 tactical

Hvilket tøj skal man vælge til en fisketur?

Hvilket tøj skal man vælge til en fisketur?

Hvis du skal ud på fisketur med nogle gode venner eller måske alene, så er det altid en god start at få købt noget godt tøj til turen. På en fisketur står man i mange timer helt stille, og derfor kan man meget nemt komme til at fryse rigtig meget. Hvis man først begynder at fryse, så kan man næsten godt bare pakke tingene sammen og tage hjem.

Det er svært at få varmen tilbage i kroppen igen, hvis man først er blevet helt kold. Især fordi man ikke rigtig bevæger sig på en fisketur. Mange har en klapstol med og så sidder de der i mange timer, og venter på bid. Det er en fantastisk tur at tage på med en kammerat, fordi man rigtig kan få kvalitetstid og snakke sammen i rolige omgivelser.

Det er dog ikke helt så sjovt, hvis man ikke har den rette påklædning på. Derfor skal man finde noget tøj, som er i god kvalitet og som kan holde en varm og tør hele dagen.

Sid stille i flere timer uden at fryse med tøj fra 5.11 Tactical

Måske har du ikke hørt om det før, men 5.11 Tactical er et meget populært mærke – især når det kommer til outdoor tøj. Det har eksisteret i mange år og er helt sikkert det tætteste du kommer på kvalitetstøj til udendørs brug. Alt tøjet fra 5.11 Tactical er i vanvittig høj kvalitet, hvor der er tænkt ned til mindste detalje. Du får noget tøj som er vind- og vandafvisende, slidstærkt, praktisk og funktionelt.

Det bliver ikke meget bedre end det. Når man skal sidde stille i så mange timer på en fisketur, så kræver det virkelig at kvaliteten er i orden når det kommer til ens påklædning. Det er afgørende for en god tur at man ikke fryser, selvom man ikke bevæger sig. 5.11 Tactical laver alt fra sko til handsker til jakker og meget mere. Du kan altså klæde dig i kvalitetstøj fra 5.11 Tactical og være sikker på at have det bedste udgangspunkt for en god fisketur – det eneste du skal koncentrerer dig om er at få fisk på krogen.