pasfoto

Hvorfor er så mange af os utilfredse med vores pasfoto?

Hvorfor er så mange af os utilfredse med vores pasfoto?

advertorial

Vi elsker virkelig vores pas, for det er en døråbner af en anden verden, og der er mange lande, der misunder det danske pas, for det er et af dem, som der er mest accepteret, når man skal ind i andre lande.

Derfor er der også mange flygtninge og asylansøgere, som der virkelig godt kunne tænke sig sådan et rødbedefarvet pas, fordi det virkelig anerkender en, at man nu er dansker.

Så vi viser gerne passet frem, men vi har ingen intention om at kigge på det pasbillede.

For nogle kan det have at gøre med, at det er et gammelt billede, der minder en om en periode, hvor man så lidt pinlig eller havde en stil, som man er kommet væk fra.

Og der er jo ingen grund til at forny passet, hvis det ikke er ved at være tid til det.

Når den tid så kommer, så kan man jo få lavet et pasfoto i Greve til ens nye pas.

pasfoto

Der er flere grunde til utilfredsheden ved ens pasfoto

Og det er sådan set ikke kvaliteten ved selve udførelsen, som der er et problem med, men det er egentlig tit fordi, der er så mange krav til, hvordan man skal se ud på sådan et pasbillede.

Man ender sjældent i et positivt lys sådan rent bogstaveligt talt, og man kan ikke rigtig smile, og man skal vende hovedet i en bestemt retning.

Det ender som regel med, at man har fået lavet et forbryderbillede, for man har så lidt indflydelse på, hvordan det skal se ud.

Men man skal jo følge reglerne, så selvom man ikke kan vælge, hvordan man gerne vil fremstå med sådan et pasbillede, så må man hellere få det lavet, som det skal se ud, så man kan få ens pas godkendt i sidste ende.