vincent-data.dk

Vi forsøger at inspirere dig til dit næste køb

Oplev specialister i Ford, Peugeot og Citroën

Oplev specialister i Ford, Peugeot og Citroën

Kompliceret teknik kræver professionelle hænder

Bor du uden for de store byer i Danmark, er du helt afhængig af, at din bil kan starte om morgenen, når du skal på arbejde. For mange steder er den kollektive trafik ganske enkelt ikke noget reelt alternativ. Førhen kunne du ofte selv fikse små ting på bilen så som udskiftning af elpærer eller tændrør. Havde du bare en lille smule teknisk snilde, kunne du altså ordne en del af de problemer, der helt naturligt opstår på en bil, når den kommer op i årene. Sådan er det ikke mere. Moderne biler er fyldt med kompliceret teknik, og det kræver derfor professionelle mekanikere at håndtere de komplikationer, der måtte opstå under din motorhjelm. Sådanne mekanikere finder du hos Jysk Autocenter i Gistrup.

20 års erfaring med alle bilmærker

Hos Jysk Autocenter møder der dagligt dygtige og professionelle mekanikere ind på værkstedet, der er klar til at give din bil den bedste behandling. Her kan du få udbedret de skader bilen måtte have fået, eller du kan for eksempel få lavet service, så bilen efterfølgende kan blive godkendt i synshallen. På dette værksted har mekanikerne over 20 års erfaring i at reparere alle typer bilmærker. Dog er Jysk Autocenter specialister i at håndtere Ford, Peugeot og Citroën. Så er du på udkig efter en Peugeout mekaniker i Aalborg området, så er det Jysk Autocenter, du skal køre din vogn ind hos.

Få et godt tilbud på din næste bil

Når du har efterladt din bil hos Jysk Autocenter, går mekanikerne her i gang med at udbedre de fejl, vognen måtte have. Dette sker med moderne testudstyr, der er det bedste på markedet. Dermed kan din bil hurtigt blive klar igen, så du kan komme godt tilbage på landevejen. Jysk Autocenter gør også en del i salg af brugte biler, så hvis du er træt af for mange værkstedsbesøg, så kan du her finde et godt tilbud på din næste Opel eller Peugeot.