koteletter i fad

Velsmagende hverdags-mad med koteletter i fad

Velsmagende hverdags-mad med koteletter i fad

editorial

Hvis du én gang har smagt koteletter i fad, er der en overvejende sandsynlighed for, at retten falder i din smag. Koteletter i fad er nemlig blandt de retter, som langt de fleste mennesker kan lide. De møre og saftige svinekoteletter i kombination med en smagfuld og lækker sovs samt blød kartoffelmos giver tilsammen et måltid, som størstedelen af alle børn og voksne kan sætte til livs med stor nydelse.

Koteletter i fad til aftensmad – nemt, hurtigt og billigt

Ud over det, at koteletter i fad er en utroligt velsmagende og nærende ret, er den blandt de nemmere at tilberede. Det eneste, du skal bruge til at kokkerere en omgang koteletter i fad, er temmelig basale ingredienser, som findes i ethvert supermarked, nemlig olie, løg, champignoner, peberfrugter, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber.

Du skal heller ikke ud og investere i avanceret kokke udstyr – helt almindeligt husgeråd er fuldt tilstrækkeligt. En god, dyb pande – evt en sauter pande – til tilberedning af sovs, et ildfast fad, og et ganske normalt komfur og ovn er alt, hvad du skal bruge, foruden en skarp kniv og en god røreske. Der ud over er koteletter i fad ikke en ret, som tager lang tid at lave. Når først sovsen er rørt sammen og koteletterne brunet, skal de sådan set bare stå og hygge sig i ovnen indtil det er spisetid. På den måde er koteletter i fad særdeles velegnet som aftensmad på de dage, hvor der er megen travlt blandt store og små i familien.

Få børnene med i madlavningen med koteletter i fad

Faktisk er koteletter i fad så nemt at have med at gøre, at du sagtens kan involvere dine børn i tilberedningen af den lækre ret. Opskriften på koteletter i fad er nem at følge for større børn – du kan finde den, og mange andre gode opskrifter, på dk-kogebogen.dk