dør

Spar penge på din varmeregning – udskift dine døre

Spar penge på din varmeregning – udskift dine døre

advertorial

Synes du, at din varmeregning er lige lovlig høj, samtidig med at du små fryser om vinteren og at det trækker ind via dine døre og vinduer, bør du overveje om det ikke er tid til at udskifte dine døre og vinduer.

Der er mange penge at spare på ens varmeregning ved at udskifte døre og vinduer og du kan indenfor få år have betalt for dine døre og vinduer, hvis din varme regning er blevet markant mindre. Du kan se eksempler på døre hos klarwindows.co.uk.

Ved siden af at finde ud af hvilke døre du gerne vil have er der flere ting du skal tage stilling til.

dør

Det skal du undersøge og beslutte

Har du besluttet dig for at udskifte dine døre, er der flere ting du skal beslutte på samme tid. Udover hvordan dine døre skal se ud, selvfølgelig.

Du skal blandt andet finde ud af om dine døre skal have samme størrelse, eller om du vil have en eller flere døre der har en større størrelse. Det kan også være at du har en første etage, hvor du med fordel kan udskifte et vindue med franske døre og dermed få mere lys.

En af de ting du også skal beslutte er hvilken vej dine døre skal vende. Har du en lille entre, kan du overveje om du skal vende døren så den vender ud af. Dermed får du mere plads indendørs. Du skal dog være opmærksom på om døren kan åbne op uden at ramme taget og tagrenden.

Det er også vigtigt at du beslutter dig for om du skal have en nøgle til samtlige døre eller om du vil have en nøgle til hver dør. Hvis det første er tilfældet skal du huske at give dørproducenten besked, om at der skal være den samme nøglecylender i samtlige døre.